phone

937 33 61 71

9:00-15:00 (només amb cita prèvia)

location_on

Oficines

Carrer del Pantà, 30, 08221 Terrassa

Cita prèvia

Ajuts per a la retirada de l'amiant


Publicades  les bases reguladores de la convocatòria d’ajuts destinats a la retirada, en origen, de residus de materials d'aïllament i de la construcció que continguin amiant, ubicats a l'àmbit territorial de Catalunya, i a instal·lacions d'autoconsum fotovoltaic en cobertes afectades.


Properament, es publicarà el document de resolució de convocatòria d’ajuts al DOGC, a partir de la qual es podran començar a presentar les sol·licituds.


Destinataris

La resolució té dos annexos. Les persones beneficiàries de l’Annex I són els propietaris de béns immobles que continguin elements d'amiant procedents de la construcció que impulsin el seu desamiantatge, ja siguin persones físiques o jurídiques, públiques o privades, i comunitats de veïns.


Les persones beneficiàries de l’Annex II són els propietaris de béns immobles en els quals es desenvolupi o s'hagi desenvolupat una activitat econòmica i que continguin elements d'amiant procedents de la construcció que impulsin el seu desamiantatge, ja siguin persones físiques o jurídiques, públiques o privades.


Més informació

×

KO - HabitatgeTerrassa

×

OK - HabitatgeTerrassa