phone

937 33 61 71

8:30-15:00 (només amb cita prèvia) - telèfon 9:00-14:00

location_on

Oficines

Carrer del Pantà, 30, 08221 Terrassa

Cita prèvia


Dins el Programa de Mobilització d'Habitatges Buits, creat per l'Ajuntament de Terrassa, Habitatge Terrassa impulsa l'accés a habitatges existents a través de maneres diferents al lloguer o a la compra. Aquest altres models són:


Cessió d'ús

La gestió i ús de l'habitatge es cedit a Habitatge Terrassa durant un període de 10 anys. A canvi de la cessió, Habitatge Terrassa es compromet a la reforma i/o reparació de l'habitatge i posar-lo en un lloguer social. A la finalització del període pactat es retorna el pis en un correcte estat de manteniment.


Cohabitatge

Mitjançant una cooperativa d'habitatges es pot accedir a un habitatge existent o d'obra nova. La cooperativa, que és la propietària de l'edifici i dels habitatges, cedeix l'ús dels habitatges durant un període de temps indeterminat. Normalment l'edifici té espais comunitaris amb l'objectiu de reforçar la convivència entre els diferents membres de la cooperativa i que es produeixin interrelacions entre ells.


Masoveria urbana

La "masoveria urbana" o "rehabilitació per renda" és quan la propietat d'un habitatge cedeix l'ús per un temps determinat a canvi que l'usuari assumeixi les obres necessàries per aconseguir l'habitabilitat de l'immoble. En aquest sentit Habitatge Terrassa ha creat una borsa de masovers per a totes aquelles persones empadronades a Terrassa, amb uns ingressos mínims i coneixements constructius suficients per dur a terme les obres necessàries.


El passat 7 d'octubre de 2019, dia mundial de l'habitat, es va celebrar el 20é aniversari de la Borsa de Mediació de Lloguer Social que gestiona Habitatge Terrassa. Amb motiu d'aquest dia es van preparar els següents videos que es poden veure en el següent enllaç:


https://www.youtube.com/channel/UClABVh-uETLeS2RpNNVdBVg


Per a més informació heu de demanar cita prèvia trucant a Habitatge Terrassa, al 010, presencialment a les oficines d’Habitatge Terrassa o a citaprevia.terrassa.cat

×

KO - HabitatgeTerrassa

×

OK - HabitatgeTerrassa